NAISTEN TÄYDEN PALVELUN VAATELIIKE!

Käyttöohje ja turvallisuusseloste – Spot Orange

Käyttöohje – Spot Orange

Spot Orange tehoaa mm. näihin tahroihin: viini, kahvi, tee, ruoho, olut, hedelmät, kura, vihannekset, kasvit ja tupakka.

Kaada tahranpoistoainetta suoraan tahralle ja harjaa tahrakohtaa hellävaraisesti. Anna vaikuttaa 10-15 min ja pese normaalisti. Mikäli tahraa jää vielä näkyviin, voit toistaa käsittelyn. Tahranpoisto tehoaa parhaiten tuoreisiin ja pesemättömiin tahroihin. Kokeile tekstiilin värinkestoa nurjalle puolelle. (Ei pellavalle ja silkille)

Ammattipesuloiden käyttämä tahranpoistoaine on nyt ensimmäistä kertaa suoraan laimentamattomana saatavilla sinulle. Huomioithan kuitenkin, että ei ole olemassakaan ainetta, joka pystyisi poistamaan aivan kaikki (vanhat/pinttyneet) tahrat. Spot-tahranpoisto on kuitenkin markkinoiden tehokkain työkalu siihen.

Pakkauskoko 210ml

Tuoteseloste

5 – < 15% alifaattiset hiilivedyt
5 – < 15% anioniset pinta-aktiiviset aineet
5 – < 15% ionittomat pinta-aktiiviset aineet
Säilyvyys vähintään 5 vuotta

Produktinnehåll

5 – < 15% alifatiska kolväten
5 – < 15% anjoniska tensider
5 – < 15% nonjoniska tensider
Hållbarhetstid på minst 5 år

Turvallisuusseloste / Säkerhetsdatablad

Vaara

Sisältää: C9-11 Alkoholietoksylaatti (6.5 EO)

Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Käytä suojakäsineitä / suojavaatetusta / silmiensuojainta / kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Fara

Innehåller: C9-11 Alkoholetoxylat (6.5 EO)

Irriterar huden. Orsakar allvarlig ögonskada. Använd skyddshandskar / skyddskläder / ögonskydd / ansiktsskydd. VID HUDEN: skölj med mycket vatten. VID KONTAKT MED ÖGONEN: skölj försiktigt med vatten i era minuter. Ta bort eventuella kontaktlinser, om sådana nns och lätt att göra. Fortsätt att skölja.