NAISTEN TÄYDEN PALVELUN VAATELIIKE!

Palautus- ja hyvityskäytännöt

Palautukset: Palautuskäytäntömme on 14 päivää. Jos ostoksestasi on kulunut yli 14 päivääemme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa. 

Ollaksesi oikeutettu hyvitykseen, tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin jossa olet sen vastaanottanut. Tuotteen tulee olla myös alkuperäisessä pakkauksessaan. 

Muut tuotteet, joita palautuskäytäntö ei koske, ovat: 

- Lahjakortit 

- Ladattavat ohjelmistotuotteet 

- Jotkin terveys- ja hyvinvointituotteista. 

Viimeistelläksesi palautuksesi, tarvitsemme ostoksestasi kuitin. 

Älä lähetä ostostasi takaisin valmistajalle. 

Tietyissä tilanteissa saatetaan myöntää vain osittainen hyvitys: 

- Kaikki tuotteet, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossaan, ovat vahingoittuneita tai niistä puuttuu osia muusta syystä kuin omasta virheestämme. 

Hyvitykset: Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkistettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme vastaanottaneemme palauttamasi tuotteen. Ilmoitamme myös palautuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos palautuksesi hyväksytään, hyvityskäytäntö etenee siten, että summa palautetaan luottokortillesi tai alkuperäisen maksutapasi kautta muutamien päivien kuluessa. 

Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset: Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin pankkitilisi vielä kertaalleen. Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, sillä hyvityksen kirjautuminen voi kestää jonkin aikaa. Ota sitten yhteyttä pankkiisi. Hyvityksen kirjautumisessa voi usein kestää. Jos olet tehnyt jo kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@coolclassy.fi  

Alennetut tuotteet: Vain normaalihintaisia tuotteita voi palauttaa. Valitettavasti alennushintaisia tuotteita ei voi palauttaa. 

Vaihdamme tuotteita vain, jos ne ovat viallisia tai vahingoittuneita.  Jos sinun tulee vaihtaa tuote samaan tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@coolclassy.fi  

ja lähetä tuote postitse osoitteeseen: 

Cool & Classy Oy 

Jakarintie 11 

23200 Vinkkilä 

Lahjat: Jos tuote on merkitty ostohetkellä lahjaksi ja se on lähetetty suoraan sinulle, saat hyvitykseksi palauttamasi tuotteen arvoisen lahjakortin. Kun olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteen, lahjakortti lähetetään sinulle. 

Mikäli tuotetta ei ollut merkitty lahjaksi ostohetkellä tai tuote lähetettiin lahjan antajalle, joka toimittaisi sen sinulle myöhemmin, lähetämme lahjan antajalle hyvityksen, jolloin tämä saa tiedon palautuksestasi. 

Lähettäminen: Kun haluat palauttaa tuotteen, lähetä se osoitteeseen 

Cool & Classy Oy 

Jakarintie 11 

23200 Vinkkilä 

Sinun tulee maksaa palauttamasi tuotteen postikulut. Postikuluja ei hyvitetä. Jos saat hyvityksen, postikulujen hinta vähennetään hyvityksestäsi. 

Asuinpaikastasi riippuen vaihtamasi tuotteen saapuminen sinulle voi kestää. 

Jos lähetät yli 100 € hintaisen tuotteen, sinun kannattaa harkita seurantakoodillista toimitusta tai postivakuutuksen ostamista. Emme takaa palauttamasi tuotteen vastaanottamista.