Naisten täyden palvelun vaateliike

Yksityisyyden tietosuoja

Tietosuojalauseke 
 
Mitä tietoja keräämme? 
 
 

  • Kun ostat jotain verkkokaupastammeosana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietojakuten nimesipuhelinnumerosiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. 
  • Kun selaat verkkokauppaammesaamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteenkäyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän. 
  • Sähköpostimarkkinointi (mikäli verkkokauppamme sitä soveltaa): Mikäli saamme sinulta luvansaatamme lähettää sinulle sähköpostejajotka koskevat verkkokauppaammeuusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä. 
  • Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltammeMahdollisuus tähän on meiltä saapuneiden sähköpostien yhteydessä tai ottamalla yhteyttä tämän tietosuojalausekkeen ylläpitäjään kirjallisesti. 
  • Kuten monet muut verkkosivutmekin käytämme “cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa. 

 
Miten saamme sinulta luvan kerätä tietoja? 
 
 

  • Tuotteiden tilaaminen on mahdollista myös ilman rekisteröintiäAsiakastilin rekisteröiminen ei sido sinua mihinkään. Voit rekisteröityä asiakkaaksemmejolloin saat käyttöösi verkkokaupan kaikki ominaisuudet. Voit myös rekisteröityä uutiskirjeemme saajaksi. 
  • Rekisteröityminen tapahtuu klikkaamalla etusivulta kohtaa ”Luo tili”. Ilmoita asiakasrekisteriin nimesi ja muut pyydetyt tiedot (osoitepuhelinsähköposti). Samalla annat suostumuksesi siihenettä Cool & Classy Oy rekisteröi henkilötietosi asiakasrekisteriinAsiakastiedot ovat luottamuksellisiaCool & Classy Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille. 
  • Cool & Classy Oy asiakastiedot ovat luottamuksellisiaeikä niitä luovuteta ulkopuolisille. 

Henkilötietolain (523/199) 10 §, rekisteriseloste: 
 

Rekisterinpitäjä: 
Cool & Classy Oy (Y-tunnus 2819851-4) 
Cool & Classy Oy  
Jakarintie 11 
23200 Vinkkilä 

 
 
Rekisteriasioita hoitava taho: 
Cool & Classy Oy  
Rekisterin nimi: 
Cool & Classy Oy  verkkokaupan asiakasrekisteri 
Rekisterin pitämisen perusteHenkilö on rekisteröitynyt Cool & Classy Oy -verkkokaupan asiakkaaksi. 
 

  • Kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi varmennat luottokorttisi, teet tilauksenvalitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteenoletamme tätenettä hyväksyt senettä keräämme henkilötietosi. 
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiinkuten esimerkiksi markkinointiinkysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja. 

 
Miten voit kieltää meitä käyttämästä tietojasi 
 
 

  • Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointiavoit muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttäkerätäkäyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin info@coolclassy.fi  
  •  tai lähettämällä postia osoitteeseen 

 
Cool & Classy Oy  
Jakarintie 11 
23200 Vinkkilä 

 
 
 

  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojalauseketta. 

 
Minne tallennatte keräämänne tiedot? 
 
 

  • Verkkokauppa-alustamme on Shopify Inc. Shopify tarjoaa meille verkkokauppa-alustanjolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle. 
  • Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmääntietokantoihin ja Shopify-verkkokauppa-alustan tallennustilaanTietosi on turvassasillä ne on tallennettu palomuurin taakseLisätietoja tästä löydät täältä (englanniksi). 

 
Miten turvaamme verkkokaupassamme käyvien vierailijoiden tiedot? 
 
 

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietositeemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemmeetteivät henkilötiedot vaarannuettei niitä käytetä väärinniihin ei päästä käsiksi tai paljastetamuuteta tai tuhota. 
  • Jos annat meille maksutapahtuman yhteydessä luottokortittietositiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaaNoudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja. 

 
Käytämmekö evästeitä? 
 
 

  • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinnut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet. 
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa. 
  • Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen. 
  • Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä (englanniksi). 

 
Kolmannen osapuolen palvelut ja linkit 
 
 

  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön. 
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet. Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään PayPal:n ja Checkout Finland Oy:n suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan. 
  • Suosittelemmeettä tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihenkuinka he käyttävät henkilötietojasi. 
  • Huomaathanettä jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppammejossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluitajoka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppatietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä. 
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä. 

 
Muutokset tietosuojalausekkeeseemme 
 
 

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja tarkasta ajoittainonko lausunnossa muutoksia. Kun tämä tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksiailmoitamme muutoksista verkkosivustollamme. 
  • Jos verkkokauppamme yhdistää tai tulee toisen yrityksen ostamaksihenkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajillejotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita. 
  • Tämä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 20.10.2020 

Kysymykset ja palaute 
 

  • Jos tahdot päästä käsiksikorjatasaada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietojamitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@coolclassy.fi tai postitse: 

 
Cool & Classy Oy  
Jakarintie 11 
23200 Vinkkilä